Bedrijfskleding reinigen

Bedrijfskleding reinigen

Schone bedrijfskleding is onmisbaar op de werkvloer. Ten eerste omdat uw personeelĀ  het gezicht van uw bedrijf bepaalt en er dus keurig uit hoort te zien. Maar daarnaast is het voor uw werknemers ook veel prettiger werken in schone kleding die comfortabel zit. Verder is er ook veel werkkleding met bijzondere eigenschappen. Denkt u bijvoorbeeld aan de reflecterende werking van sommige pakken of de andere elementen die bescherming bieden in gevaarlijke situaties. Bedrijfskleding reinigen is dan ook een hele specialisatie op zich, waarvoor u bij Topcleaning gerust kunt aankloppen.

Specialistisch bedrijfskleding reinigen

Een keurig kostuum van een receptioniste vereist een heel andere aanpak dan de overall van een wegwerker. Topcleaning behandelt alle werkkleding dan ook precies vanuit die gedachte. Zorgvuldig wordt bij ontvangst bekeken om wat voor soort kleding het gaat en welke behandelmethode hiervoor het meest geschikt is. Zo kunt u de zorgen over uw bedrijfskleding reinigen met een gerust hart uit handen geven!

Zorgvuldig stappenplan

Wanneer u uw bedrijfskleding laat stomen of reinigen, dan wilt u uiteraard precies weten wat u van Topcleaning kunt verwachten. Daarom wordt er ook een strikt stappenplan gehanteerd, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Ook voor andere soorten bedrijfskleding heeft Topcleaning een specialistische aanpak waardoor u snel weer over schone werkkleding beschikt. Wilt u uw bedrijfskleding laten stomen of meer informatie hierover? Neem dan gerust contact op met Strijkservice Zeewolde zodat we u meer kunnen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden