Desinfecterend reinigen

Desinfecterend reinigen

Bij het schoonmaken van textiel gaat het om meer dan alleen zichtbaar vuil, maar speelt ook het desinfecterend reinigen een belangrijke rol. Bij Topcleaning gebeurt dit door tijdens het wasproces een extra programma te draaien waarbij gebruik wordt gemaakt van desinfecterende detergenten. Op deze manier wordt ook de bacteriologische vervuiling aangepakt die met het blote oog niet zichtbaar is. In nauwe samenwerking met verschillende leveranciers heeft Topcleaning namelijk een eigen aanpak ontwikkeld, zodat voor elke stof een specifieke methode van desinfecterend reinigen beschikbaar is.

Wanneer desinfecterend reinigen?

Er zijn verschillende situaties waarin het desinfecterend reinigen van textiel van groot belang is. Denkt u daarbij aan:

  • Asbestbesmetting als gevolg van brandschade
  • Contact met lichaamsvloeistoffen als bloed, urine, etc.
  • Bacteriën na schoonmaakwerkzaamheden
  • Vervuilde luchtverdeelslangen in ventilatiekanalen

Eindelijk een oplossing

Momenteel is er in veel situaties nog gevaar op besmetting. Bijvoorbeeld wanneer de kleding na een werkdag onbeschermd wordt achtergelaten. Of wanneer een medewerker van het reinigingsbedrijf in aanraking komt met de kleding. Met de Protect Bag van Toprotect kunt u direct na de besmetting de kleding geïsoleerd verpakken, waarna deze met zak en al het reinigingsproces ingaat. Het resultaat is professioneel gereinigde kleding, waarmee elke werksituatie weer zorgeloos kan worden aangegaan.

Laat uw textiel desinfecterend reinigen door Topcleaning en u bent verzekerd van veiligheid en hygiëne. Eigen kleding kan weer met een prettig gevoel worden gedragen en ook op de werkvloer beperkt u zo de risico’s van een mogelijke besmetting.

Wilt u meer weten over het veilig verpakken van besmet texiel? Kijkt u dan eens op de site van Toprotect voor meer informatie over de Protect Bag.

Algemene voorwaarden