Luchtverdeelslangen (airsocks)

Luchtverdeelslangen

Voor een goede hygiƫne is niet alleen schone kleding belangrijk, maar natuurlijk ook een gezonde leef- en werkomgeving. In veel gebouwen wordt dit gerealiseerd door ventilatiesystemen die de lucht filteren. Een essentieel onderdeel van een goed werkend ventilatiesysteem vormen de luchtverdeelslangen, ook wel airsocks genoemd. Deze raken na verloop van tijd vervuild en zullen gereinigd moeten worden om een gezond binnenklimaat te kunnen garanderen.

Frisse lucht

Hoewel luchtverdeelslangen bijdragen aan een beter leef- en werkklimaat, hebben deze als nadeel dat deze vaak onzichtbaar vervuild raken. Stof, schimmels en bacteriƫn hopen zich op, waardoor de kwaliteit van de lucht achteruitgaat. Het is dan ook zeer belangrijk om regelmatig de luchtverdeelslangen te reinigen, zodat u frisse en gezonde lucht blijft inademen.

Unieke methode

Voor het reinigen van luchtverdeelslangen en airsocks hanteert Topcleaning een unieke methode waarbij deze dubbel gereinigd worden. Hierbij worden de volgende stappen doorlopen:

1. Reiniging: na ontvangst worden de luchtverdeelslangen binnenstebuiten gekeerd en grondig gereinigd in een speciaal programma.
2. Desinfectie: de luchtverdeelslangen worden teruggedraaid en nogmaals gereinigd, dit keer met een desinfectieprogramma.
3. Drogen: het drogen gebeurt in een speciale droogkamer. Hierdoor wordt de kans op krimp geminimaliseerd .
4. Afhandeling: de luchtverdeelslangen worden opgevouwen en verpakt om teruggezonden te worden.

In de meeste gevallen worden luchtverdeelslangen en airsocks aangeleverd door het bedrijf dat ook het onderhoud van uw systeem verzorgt.

Het is echter ook mogelijk dat Strijkservice Zeewolde in samenwerking met Topcleaning de demontage, het transport en het terugplaatsen voor u regelt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden