Mantelzorg

mantelzorg

Speciaal voor de mantelzorgers en zorgvragende in ons dorp bieden wij het Mantel(ont)zorgabonnement aan.

De regering blijft maar korten in de zorg. Met het gevolg steeds minder persoonlijke zorg voor de mensen die het zo hard nodig hebben en nog meer druk op de schouders van de mantelzorgers. Wij willen graag ondersteuning bieden voor de mantelzorgers en de hulpbehoevende mensen in ons dorp!  Daarom bieden wij het Mantel(ont)zorgabonnement aan.

Wasabonnementen 5kg of 10kg

De was wordt 1x per week op een vaste dag opgehaald en binnen enkele dagen gewassen, gedroogd en gevouwen teruggebracht. Na het wassen en drogen wordt de was pas gewogen.

Indien uw droge wasgoed ruim boven uw abonnement van 5kg/10kg is, wordt de prijs per kg extra in rekening gebracht.

Indien u uw wasgoed geheel of bepaalde kledingstukken (overhemden enz.) gestreken wilt hebben is dat uiteraard ook mogelijk. Wij berekenen dan de per stuks strijkprijzen. Bij het retourneren van uw wasgoed ontvangt u een overzicht van de eventuele extra kosten.

Mantel(ont)zorg wasabonnement  5kg per week  € 13,95 per week. incl. halen en brengen

Mantel(ont)zorg wasabonnement 10kg per week € 27,50 per week! incl. halen en brengen

Strijkabonnementen 25 liter wasbox of 50 liter wasbox

U krijgt van Strijkservice Zeewolde een wasbox ter beschikking in bruikleen. Deze kunt u gebruiken om het strijkgoed in aan te leveren. U bepaalt zelf waarmee de wasbox (50 liter) gevuld wordt. Op een samen af te spreken dag en tijdstip wordt het strijkgoed bij u opgehaald en teruggebracht. De kosten voor dit strijkabonnement  zijn € 30,25 per week incl. haal-, en brengkosten.

Is een wasbox van 50 liter te groot?

Voor een huishouden van 1 persoon is misschien een wasbox van 50 liter te groot. Daarom bieden wij ook een strijkabonnement aan van  25 liter. De kosten daarvoor zijn € 16,25  per week incl. haal-, en brengkosten.

Alles uit handen geven? Dat kan!

wasabonnement 5 kg + strijkabonnement 25 liter € 30,00 per week incl. haal-, en brengkosten.

wasabonnement 10kg + strijkabonnement 50 liter € 57,75 per week incl. haal-, en brengkosten

 

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

 

 

loesje mantelzorg

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden