Motorkleding reinigen

motor_slide

Motorkleding reinigen

Een goed motorpak is een van de belangrijkste voorwaarden om van een rit op uw motor te kunnen genieten. Aan de ene kant vanwege de beschermende werking, maar daarnaast moet een pak natuurlijk ook lekker zitten. Laat uw motorpak reinigen door Topcleaning en u weet zeker dat u nog vele kilometers van uw motorkleding kunt genieten.

Makkelijk elk type motorpak reinigen

Motorpakken zijn er in verschillende soorten en maten. Vroeger werd er vaak gekozen voor leren motorpakken, maar tegenwoordig bestaan er ook veel motorpakken van extra stevig textiel. Bij Topcleaning kunt u terecht voor het reinigen van beide soorten. Elke stof heeft zijn eigen optimale reinigingsmethode, die ervoor zorgt dat de kwaliteit behouden blijft.

 

Een schoon motorpak beschermt beter

Want behalve dat de motorkleding weer schoon wordt, is het ook belangrijk dat andere aspecten juist behandeld worden. Denk bijvoorbeeld aan de ademende werking van sommige stoffen of de waterafstotende coating van teflon. Vuil en olie tasten deze kwaliteiten aan, maar gewone reinigingsmiddelen ook. Daardoor kunnen verschillende problemen ontstaan, zoals motorkleding die nat en koud aanvoelt. Dit komt vaak door beschadiging van de teflon coating, waardoor het pak vocht op kan nemen. Hierdoor neemt de ademende werking af en kan het zelfs aanvoelen alsof het motorpak lekt.

Een complete oplossing

Gelukkig kunt u deze problemen grotendeels voorkomen door regelmatig uw motorpak te laten reinigen. Met speciale reinigingsmethodes zorgt Topcleaning ervoor dat de kwaliteit bewaard blijft en uw motorkleding weer heerlijk fris aanvoelt. U kunt uw motorkleding bij Strijkservice Zeewolde brengen of kosteloos laten ophalen en terugbrengen in Zeewolde.

Algemene voorwaarden