Overhemden wassen

Overhemd wassen

Een overhemd is zowel functioneel als bepalend voor de uitstraling van de persoon die het draagt. Naast het draagcomfort is het design van het overhemd dan ook minstens zo belangrijk. Laat uw overhemd wassen bij Strijkservice Zeewolde en geniet zo langer van de kwaliteit van uw favoriete overhemden. Niet alleen voor een schoon gevoel, maar ook voor het behoud van de stof en speciale elementen die hierin verwerkt kunnen zijn.

Experts in vlekken verwijderen

Overhemden worden in veel uiteenlopende situaties gedragen: op kantoor, maar bijvoorbeeld ook bij feestelijke gelegenheden zoals een bruiloft. In elke situatie bestaat er de kans op vlekken en in de wasmachine zijn deze lang niet altijd even makkelijk te verwijderen. Bovendien is deze vaak niet geschikt voor verfijnde stoffen en kan deze manier van wassen de pasvorm beïnvloeden. Strijkservice Zeewolde  zal uw overhemd wassen met kennis van vlekken én stoffen, zodat u altijd kunt rekenen op een optimaal resultaat.

Met de grootste zorg

Laat u uw overhemd wassen bij Strijkservice Zeewolde, dan kunt u rekenen op een professionele behandeling van uw kleding. Natuurlijk met het oog op een grondige reiniging en het verwijderen van vlekken, maar ook met kennis van stoffen, pasvorm en andere details.

Daarnaast bestaat er overigens ook de mogelijkheid om uw complete kostuum te laten stomen, mocht dat nodig zijn. U bent daarbij welkom om uw stoomgoed af te geven bij Strijkservice Zeewolde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden