Terraskussens reinigen, impregneren en repareren

tc_banner_loungekussens

Terraskussens reinigen

Is er een mooier gezicht dan een overvol terras op een stralende zomerdag? Een terras vol schone, frisse kussens voordat al die gasten komen is ongetwijfeld ook een plaatje waar u gelukkig van wordt. Maar hoe krijgt u dat ieder seizoen weer voor elkaar? En wat doet u met vlekken tijdens de topdrukte? Laat uw terraskussens reinigen door Topcleaning en uw gasten voelen zich het hele jaar welkom op uw terras.

Geen vlek is te gek

Frisdrank, zonnebrandcrème, vogelpoep, tapas; er kunnen nogal wat vlekken op uw terraskussens terechtkomen. En over de invloed van het weer hebben we het dan nog niet eens gehad. Met meer dan 50 jaar ervaring in textielreiniging heeft Topcleaning gelukkig alle kennis en ervaring in huis om uw terraskussens professioneel te reinigen.

Terraskussens reinigen, impregneren en repareren

Uw loungekussens en terraskussens reinigen is slechts één onderdeel van onze uitgebreide service. Zo impregneren we uw kussens ook na het schoonmaken, waardoor deze beter beschermd zijn tegen vuil. Ook het uitvoeren van reparaties aan uw terraskussens verzorgen wij graag voor u.

Een complete service

We kunnen het u zo makkelijk maken als u wilt, maar de keuze is daarbij helemaal aan u. Daarom een overzicht van de diensten die we u kunnen leveren op het gebied van het schoonmaken van terraskussens:

•    Terraskussens professioneel reinigen en impregneren
•    Het verpakken in ademend plastic voor opslag na het seizoen
•    Reparatie en reiniging van terraskussens bij calamiteiten
•    Haal- en brengservice voor terraskussens en loungekussens

Hoe kunnen we u helpen uw terrasseizoen succesvol te maken? Neem contact op en laat ons weten wat uw wensen zijn, dan maken we er samen een schone en frisse zomer van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden