Trouwjurk reinigen

trouwjurk topcleaning

Uw trouwjurk laten stomen?

Dat laat u natuurlijk niet zomaar aan iemand over. Het is immers een tastbare herinnering aan de mooiste dag uit uw leven, dus uw trouwjurk laten stomen vereist de grootste zorg. Topcleaning en Strijkservice Zeewolde begrijpen dit en behandelen uw bruidsjurk dan ook met persoonlijke aandacht van begin tot eind. Voor een vaste prijs van 175 euro en met de mogelijkheid om uw trouwjurk gratis bij u thuis op te halen en weer terug te brengen. Zo houdt u de herinnering aan uw trouwdag, schoon, fris en levend!

Een trouwjurk stomen is vakwerk

Al meer dan 50 jaar behoort Topcleaning tot de top van Nederland op het gebied van trouwjurken reinigen. Of uw trouwjurk nu is afgewerkt met kant, zijde, satijn of andere stoffen, voor elk model is een passend specialistisch reinigingsprogramma beschikbaar. Daarbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met decoraties zoals borduurwerk, kralen of andere bijzondere materialen.

Uw bruidsjurk laten stomen met 100% garantie

Topcleaning biedt u 100% garantie op het stomen van uw bruidsjurk. Dit houdt in dat wij uw trouwjurk gratis opnieuw behandelen wanneer u niet tevreden bent met het resultaat. En mocht er onverwacht iets misgaan dat niet hersteld kan worden? Dan vergoeden wij 100% van het aankoopbedrag van uw bruidsjurk.

Bij het vermoeden dat het verwijderen van een vlek bepaalde risico’s met zich meebrengt nemen we uiteraard vooraf contact met u op. Mede dankzij deze garantievoorwaarden is Topcleaning dan ook uitgeroepen tot “Meest Aanbevolen Stomerij van Europa.”

In betrouwbare handen

Wilt u uw trouwjurk laten stomen, dan is het ook wel zo prettig als u precies weet waar u aan toe bent. Daarom hanteert Topcleaning een vaste prijs van 175 euro per bruidsjurk. Voor het ophalen en terugbrengen van de jurk worden geen kosten berekend. Natuurlijk worden er ook wat betreft de doorlooptijd heldere afspraken gemaakt. Naast uw trouwjurk is het voor de bruidegom uiteraard ook mogelijk om zijn kostuum te laten stomen.

 

Algemene voorwaarden