Strijkservice Zeewolde/de Fryske Marren

Strijkservice, Wasservice, Stomerij, kledingreparatie

We leven in een drukke tijd van veel werken, kinderen, hobby’s en niet te vergeten steeds terugkerende werkzaamheden. Een aantal werkzaamheden wordt daarom uit handen gegeven, te denken aan glazenwasser, hulp in de huishouding ect. Waarom niet uw was-, en/of strijkgoed?

Strijkservice

Heeft u geen zin en/of tijd om te strijken of is het te zwaar? Wij doen het graag voor u.

NIEUW!! Opening depot bij SPAR Oenema in Echtenerbrug!!

U kunt 7 dagen per week uw strijkgoed brengen en halen!https://www.spar.nl/winkels/spar-oenema-820/

Hoe makkelijk is het om met boodschappen doen je strijkgoed af te geven en het later in de week weer gestreken mee naar huis te nemen? En met de zeer ruime openingstijden kunt u het brengen en halen wanneer het u uitkomt 7 dagen in de week!

Stomerij

Strijkservice Zeewolde is het servicepunt van Topcleaning Harderwijk. Wij kunnen alles voor u reiningen. Meer informatie kunt u vinden op onze site onder Stomerij. Heeft u vragen? Stel het ons! Wij helpen u graag!

Kledingreparatie

Ook voor reparaties, innemen, korter maken enz. kunt u bij ons terecht. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? U kunt ons bereiken via whatsapp, telefoon en strijkservicedefryskemarren@gmail.com.

Ook kunt u doormiddel van het invullen van uw naam en telefoonnummer in het “bel me terug kader” uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u op kunnen nemen!

 

Strijkservice Zeewolde/de Fryske Marren | Tel: 06-22416096 | E-mail:

strijkservicedefryskemarren@gmail.com

Algemene voorwaarden