Wasservice

De wasservice is er voor iedereen! U kunt gebruik maken van de kg prijs of u kunt een keuze maken uit onderstaande abonnementen!

U kunt uw was al laten reinigen voor € 2,95 p.kg! (wassen, drogen, vouwen) Na het drogen wordt de was pas gewogen! Indien u uw wasgoed geheel of bepaalde kledingstukken (overhemden enz.) gestreken wilt hebben is dat uiteraard ook mogelijk. Wij berekenen dan de per stuks strijkprijzen. Uw wasgoed is binnen enkele dagen klaar!

wasabonnement 5 kg € 14,50 per week  of wasabonnement 10 kg € 28,75 per week incl. halen en brengen

De was wordt 1x per week op een vaste dag opgehaald en binnen enkele dagen gewassen, gedroogd en gevouwen teruggebracht. Na het wassen en drogen wordt de was pas gewogen. Indien uw droge wasgoed ruim boven de 5 kg/10kg  is, wordt de prijs per kg erbij berekend.

Indien u uw was geheel of alleen bepaalde kledingstukken (overhemden enz.) gestreken terug wilt ontvangen is dat uiteraard ook mogelijk! Wij hanteren dan de per stuks strijkprijzen. Bij het retourneren van uw wasgoed ontvangt u een overzicht van de eventuele extra kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

wasservice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Algemene voorwaarden