Zakelijke bedrijfskleding reinigen

bedrijfskleding_reinigen

Zakelijke bedrijfskleding reinigen

In het oog voor detail herkent u de echte professionaliteit van een bedrijf. Dat geldt voor de producten of diensten die u levert, maar ook voor de manier waarop u zich naar de buitenwereld presenteert. Zakelijke bedrijfskleding is daarbij een waardevol middel, die er natuurlijk op iedereen moment stralend schoon en keurig fris uit hoort te zien. Strijkservice Zeewolde in samenwerking met Topcleaning helpt u daarbij met een complete service om uw zakelijke bedrijfskleding te reinigen.

Logistiek op landelijk niveau

Vooral bij landelijk opererende bedrijven is het een uitdaging om uw bedrijfskleding voor elke vestiging regelmatig te laten reinigen. Topcleaning bedient u met een landelijke dekking, zodat u continu verzekerd bent van schone bedrijfskleding. Daarbij is het transport van A tot Z geregeld en kunt u uiteraard rekenen op professionele reiniging van uw bedrijfskleding. Ook is het mogelijk om reparaties uit te voeren wanneer dit nodig is.

Overzichtelijk proces

Laat u uw zakelijke bedrijfskleding reinigen, dan wilt u zeker weten dat dit belangrijke onderdeel van uw bedrijfsimago in vertrouwde handen is. Een verantwoordelijkheid die Topcleaning zeer serieus neemt en dan ook vertaald heeft naar een uiterst zorgvuldig proces. Hierbij krijgt elk artikel een eigen unieke barcode. Na het inscannen wordt uw kledingstuk geregistreerd en is deze tijdens het complete reinigingstraject te volgen.

De voordelen die Topcleaning biedt op het gebied van zakelijke bedrijfskleding reinigen zijn er voor ieder bedrijf. Van het MKB tot landelijke ketens met meerdere vestigingen en voor eenmalige opdrachten of juist voor een frequente service.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algemene voorwaarden